2ήμερη εκδρομή Βόρεια Εύβοια

2ήμερη εκδρομή Βόρεια Εύβοια

από

120.00

από

120.00

2310 566 865 & 2310 220 900

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 06:30. Με καθ’ οδόν στάση στη Λάρισα για καφέ και ξεκούραση, άφιξη στο λιμάνι της Γλύφας. Επιβίβαση στο φέρυ μποτ και άφιξη στον Αγιόκαμπο. Αναχώρηση για το Προκόπι όπου θα προσκυνήσουμε το άφθαρτο λείψανο του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Γεύμα εξ’ ιδίων. Αναχώρηση για Αιδηψό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Πρωινό. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο μοναστήρι του Όσιου Δαυίδ, στις Ροβιές.  Προσκύνημα στην κάρα του Οσίου Δαβίδ και στον τάφο του Αγίου Ιακώβου Τσαλίκη. Αναχώρηση για τον Αγιόκαμπο, επιβίβαση στο φέρυ μποτ για τη Γλύφα. Άφιξη και αναχώρηση για την όμορφη Θεσσαλική πρωτεύουσα, τον Βόλο. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό στα παραδοσιακά και φημισμένα τσιπουράδικα. Αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη. Με καθ’ οδόν στάση, φθάνουμε στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι μας.

Ημερομηνίες

  • 12-13/09/2026 - 5ήμερη

Αναχωρήσεις
H αναχώρηση γίνεται από την πόλη της Θεσσαλονίκης. Το λεωφορείο ξεκινάει από τις εγκαταστάσεις μας (Θερμαϊκού 19, Νικόπολη) και από τα γραφεία μας Τσιμισκή 17 στο κέντρο της πόλης.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ

ΓΑΛΗΝΗ 2*/ΩΡΕΟΙ με πρωινό και δείπνο

120€

Περιλαμβάνει

  • Την μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές πούλμαν του γραφείου μας
  • Τα εισιτήρια του φέρυ μποτ διαδρομής Γλύφα – Αγιόκαμπος - Γλύφα
  • Μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο ΓΑΛΗΝΗ 2*/ΩΡΕΟΙ στην Αιδηψό
  • Ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο)
  • Μεταφορές –περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α. Και φόρο διαμονής υπέρ Ελληνικού Δημοσίου

Δεν Περιλαμβάνει

  • Εισόδους μουσείων, ποτά, γεύματα, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο